Olapola

En kille jag känt ett tag nu faktiskt :) asbra vän! Just nu är han i lumpen den jäveln..
Haha jaja hur som helst vi satt och prata på msn, så börja vi snacka om kärlek osv och beklagade oss lite.
Han sa ngt till mig som är sååå jävla sant. "Man får kyssa många grodor för att få en prins"
Soo true! Tro inte att han är gay eller nått för han menade ju det till mig, haha.
Nu ska jag lägga mig isängen och checka tv:) puss!

pictures of you, pictures of me

same same but different
jag hade lite tråkigt så fotade lite :)



/ Anna Eliza Emelie Wanqvist

Idioti

HAR TÄNKT PÅ EN SAK!
Varför måste alla vara så komplicerade? Ha orsaker till allt, tänka på alla konsekvenser, ha baktankar, medtankar och komplicera allt hela tiden?
Herregud. Jag menar. Kör bara?
Varför ska man sitta och tänka på konsekvenserna av allting, det är KONSEKVENSER PÅ ALLTING, face it? Eller?
Och varför kan man inte bara ta chanser? Skita i det negativa, och hoppas att det går bra?
Gör det inte det, ja men och? Då har man iallafall provat. Det finns så jävla många människor som aldrig ens tar steget utåt och vågar prova någonting nytt, någonting annorlunda, någonting bra, någonting dåligt.
Vad i helvete. Ska vi sitta där om 50 år och inte ha nått att berätta för barnbarnen eller?
Näe herregud, coooome ooon förfan.
Jag tar chanser, jag tänker inte alltid på konsekvenserna, jag komplicerar inte alltid allting, jag har inte baktankar..
Vet ni varför?
För jag KÖR BARA.
Visst ibland blir det konsekvenser för det också, jag kan ju stupa ner och må dåligt. Men egentligen.
v a r f ö r må dåligt? Det känns så otroligt onödigt. Vi lever en gång och inga fler. Är det inte bättre att ta vara på allt som livet har att ge då? Jag MEDGER jag kan bli ledsen ibland och tänka " fuck allt, alla är så jävla dumma i huvudet", jag kan bli sårad. Jag har blivit sårad. Jag vet, det är det .. inte värsta som finns, men det suger.
Det kan hända hemska saker. Människor man älskar kan försvinna, de kan gå bort. Avlida. Vart där jag med.
En bästavän försvann till himmelen. I början var jag galet deppad, ville hellre vara där istället för han och allt va de nu va.. och ja. Det går inte en dag utan att jag tänker på honom, det går inte en enda timma. Men jag vet att han vill att jag ska leva mitt liv, och inte må dåligt.
Tänk er själva, vad som helst kan hända när som helst.  And that's to bad..
men är det värt att inte ta några chanser då?
NEW LIFE started, ännu mer kör bara än innan. Dude, yooou're others are screwed.


fiiiesta!


Städat! :D


Haha det här var den bästa bilden jag fick till! Men ja.. städat.
heheheh

Helgen


Hittade två bilder sen i lördags, haha jävla kväll alltså!
Första bilden jag och sebastian, andra är det jag som håller på att trilla ner från ett trappsteg och belloni ska hålla i.. hahaha och massa andra folk som .. röker eller nått.
haha, pusss


mörker eeeej min grej

Juste. Har börjat känna av mörkret. Ni vet att endel kan bli deprimerade för att det är mörkt? Vi har massa släktdrag i the familia W, och trust me, jag är en av dom som inte är ett så stort fan av mörkret.
För det första är jag galet mörkrädd, jag älskar sommaren när man har vart ute och festat och kommer hem sex på morgonen och det är ljust och soligt och nästan varmt. Det är underbart.
Eller att vakna tidigt på morgonen ute på Landsort och bara dra ner och ta ett morgondopp. Fan vad underbart!
Och back to the dark.. jag tänker såhär. Våren är UNDERBAR. Särskilt där i maj när det är som grönast.. fan vad fint det är. runt 20e maj. Underbart, Sen kommer sommaren - ÄNNU BÄTTRE. Man badar softar solar festar ut på sjön till landsort runt i landet festivaler lalalalala.. you name it? allt är underbart på sommaren.
Sen kommer hösten. Ohgosh jag älskar höstmodet- men jag hatar känslan av att veta "nu är sommaren slut".
Det suger. Och sen, slår det till. allt blir mörkt. man vaknar det är mörkt kommer hem när det är mörkt. P a i n.
Jag klarar ni vet "mysa inne vid soffan, se julgranen och alla paket under, något mysigt på tv, tända ljus överallt, någon att mysa med och en kopp choklad". Men, sen då?
Helvete nej. Damn no. Nyår är helt ok också. Men hade definitift hellre haft en kort klänning, high heels och en galen bränna ute på något sweet ställe på ett varmt ställe.
Helvete global warming, kom igen nu förfan. Ge mig ljus!

21 guns

med green day, jag älskar den, älskar älskar älskar..
Hur som helst. Är inte i skolan idag, vaknade och hade feber. Hor sjuka hela tiden alltså. Fan va arg jag blir.. men vad ska man göra.
Ska gå imorgon iallafall.
Ligger i sängen nu med macbooken och kollar lite frånvarandra på tv, fick en ny tv igår. Fan vad skönt! Har saknat att somna till ljudet av röster och allt blink som kommer från tvn :D!
Såå... klockan är 12 nu. Idag ska jag städa som fan och plugga som fan! Inte något annat. Hoppas jag klarar det alltså.. haha.
Skriver mer snart. Btw , min kamera blev ju stulen när allt annat blev stulet i somras, om ni minns:p vi ska typ köpa ny kamera idag, och på det har vi min mosters kamera här eftersom mamma fotade igår i centrum när skyltsöndagen och vi lucior visade upp oss.. Så kanske blir lite foton på mitt städade rum och mig senare:d puss eller vadå kanske? det blir det!

hos nordlund

sitter hemma hos petra. var på lucia grejen idag på dagen, softade som fan med tjejerna på pizzerian. skitkul hade vi faktiskt.
sen drog jag med mamma till ppapppa o farbror och åt mat sen hem till petra. har vart med petra och robin och adam hela kvällen typ nu har vi druckit glögg och ätit lussebullar.. skitmysigt faktiskt!
Har glömt mitt busskort i josefines väska så vet itne om ja kmr till skolan imorn, ska fråga robin nu om han orkar skjussa dit.
men aaa, skriver sen. har endel att skriva

party everytime


so, lets go hoe.

Stupid

Varför håller jag på att säga att jag ska sluta festa fram till nyår? Whatever vad i helvete, det är ju bara otroligt jävla skitkul och vad fan förlorar jag på det? Kanske dör några år tidigare men jag bryr mig inte, jorden ska ju endå tuppa av 2012. :)
Nepp nu blire likadant som förut, who am i trying to fool? jag är en festmänniska sluutsnackat(med mig själv)
CIAooo

i am i am

Heeeellu! Liggger hemma hos josefine. I hennes säng som vanligt!
Igår drog jag till stan efter skolan, träffade berra och hennes kompis som stod i kön till thåströms skiv signering. Stod med dom och fick se deras gud.. haha herregud,. Men han såg faktiskt rätt bra ut ;D
Sen vid 21 kollade jag och ture på new moooon! Den var fan underbar. Fan vad bra den var. Kändes som 30 minuter när den i själva verket var 2 timmar och elva minuter.. Aja
Och resten av kvällen natten var också nice.. hmh aa. :)
Sen idag drog vi till någon hall i älta där det var cup, några från mitt lag hade spelat, så jag fick ride med dom hem! Sweeet.
Åkte hem till josefine direkt, nu har vi bara softat vart ute med hunden och fått smaken av menthol i munnen.
Haha jävligt skönt. HAHA. ? aja whatever,ikväll förväntar jag mig fest. Krök.. underbara krök. Shit, vi är fan alkoholister.
Har sagt att jag ska sluta dricka fram tills nyår. Men egentligen varför? skitsamma.. pallar inte bry mig

Nuuu ska vi.. göra nått annat. Pusss
Har massa nya favoritlåtar sm kommer upp sen.
Shti vad min blogg är intressant. Haha

as usual

Så kan jag inte sova- och gissa vad det beror på? Mörker h e l v e t e t. Måste få bort att jag är så mörkrädd!
De funkar ju fan inte. Har sovit med en lampa tänd det sista året och för en vecka sen PRÖVADE JAG ATT SLÄCKA men de funkade inte för jag hörde ett läskigt ljud.
Aja.. whatever. Strul med hur vi ska göra med bion i helgen vilka tider osv, men de löser vi imorrrrrn.
jag    har     ingenting      att         skriva.
suck. spotify och godnatt. ... godnatt. pain

Hi everyone!

Har inte skrivit på två dagar, tog swine influe vaccinet i tisdags och sen dess har jag inte pallat. I skolan igår trodde jag att jag skulle dö typ, var heeeelt borta! Jävla spruta.
Men nu är det bra. För er som ville veta det.
Idag kom jag lite sent, menmen.. skolan var soft, ganska vanligt att det är soft faktiskt. Jävligt glad för det!
Var inte med på sista lektionen, idrott. Men jag satt och kollade, fan va kul de va hahaha. Orkar inte ens berätta varför.
Menmen, sen drog jag till hemvisten och efter ett tag kom ture och leon så såg vi på twilight. eller leon sov. ahahahahahaa. Sen kom jag hem för en timme sen kanske.. ja vet inte. nu blev jag as trött bara för det.
Imååårn äre fredag! Förmodligen blir det lite krök! :)
Sen på lördag blir det bio!
Och sen på söndag skyltsöndag, runt två eller vad det är! Då ska vi kandidater för lucia presentera oss i centrum osv... haha, får se hur de går.

Nu ska jag snart på promenix med jojohääänna! :) min äldsta vän.
puss
btw? james morisson - you make it real, this boy, please don't stop the rain, the first cut is the deepest
<3

running to you baby

James Morrison - Real to me

Christmas feeeelings!

Var och tränade med alla luciakandidater och lucia kören inför lucian! Sjöng massa lucia sånger och guuud så mysigt det var.
Men på väg hem - fick jag ont i halsen. ONT I HALSEN. Jag svär att det är halsfluss igen.. fan jag pallar inte mer sjukdom nu. Helvete. Ska gå till skolan hursom. Imorgon ska jag, ture, adde m.fl ta svin influe sprutan och så blire även lite twilight tittttande på datan :) 
Så, ja blir väl eventuellt sjuk efter sprutan också. Helvettttttte!

Men jaja. Hur som helst! Man kan rösta på lucia kandidaterna nu genom nynäsposten(våran lokaltidning) och via deras hemsida. www.nhp.se/marknad/lucia! Jag är kandidat två.. hehe för er som vill veta alltså :)
Rösta på! Hursom helst blir det ju alltid en vinnare. Ska bli skitkul att vara med i hela grejen endå för alla får åka häst och vagn och sjunga och aa, få massa minnen:).

Puss Annie Pannie W!
Ison & Fille - jag skrattar idag

Det vet du

with the familia. Familjen - det vet du, det lilla livet, det snurrar i min skalle.. vänta.. OCH SÅ VIDARE.

sITTER HEMMMAAA.. mamma kom nyss nu ska jag göra en paprika macka:) gottt, sen ska jag på lucia practise.. och sjunga lite julesånger:) puss!

Det snurrar i min skalle

KLASSSIKER

Jaaaagm, gjordee upp en eld för dig
Och nu brinner hela skogen!
Nu vet jag hur det kommer sig
OCH DET KÄNNS SOM FÖRSTA GÅNGEN

KOM vi visar dom att de är vi
MEN DE VISSTE ALLA REDAN
uut, springer du iväg med mig
jag hörde hur dom sjunger!

Som att allting REDAN vart bestämt,
Som att jorden går runt solen!
Vem hade kunna tagit plats?
Han finns ju bara ute

Dom pratar om nått underbart
Jag är där jag kan berätta
Stort
Större än jag nånsin trott
DET SNURRAR I MIN SKALLEE

Minnen mannen

Alla bilder är från sommar2008!:)

Kotte och jag hänger ur pontiacen på väg mot power big meet i västerås!

perdie och jag har världens bästa midsommar tillsammans ! hahaha gryymt :)

perdie, vad är det som händer? ute på sjön med hela ligan 2008. (gamla ligan!)

Jag i johans och mitt rum på powerbigmeet. Haha ja vi sov i bakluckan! Med en dubbelsängsmadrass. haha, jänkare är grymma på utrymme :D

Stockholmsveckan på gotland 2008. Håkan mot bilen, hagberg och tessie bakom, edis och jag i bilen.
Fyfan! minnen :)

sing it with me

  • James Horner - Yours forever
  • Johnossi - Man must dance
  • Milow - Out of my hands
  • Duffy - Oh boy
  • Mates of states - California
  • Trespassers William - Different stars
  • John Mayer - Free falling
  • Jack Johnson - Gone
  • Lady Gaga - Again Again


Julia min lilla tvilling! & jag


Trött

Hejhejhallå.. gårdagen var en av de roligaste dagarna på länge! Kan dra ihop det: Fest,dans,sång,spel,skratt,bil,pub,buss,krogen,gå,vänner,skjuts,fyllekäk, sova.
Somnade runt sex.. med filbee bredvid mig.
Ja gud det var skitkul igår!
Nu sitter jag här och är hur trött som helst, har precis ätit lite och funderar på att lägga mig, ska upp halv sex imorgon och duscha osv.. ska ta sju tåget. Så jajja.
Och jag e så trött på alla fjortisbloggar, idioter och eeh.. falska..
Särskilt alla dom här som är anonyma och börjar skapa rykten, skriva taskiga saker.. Alltså helt seriöst, jag menar vad har alla gjort er? För att man kanske står ut för att man är taggad glad skön rolig alltså, whatever? Alla står ju ut för sina egna egenskaper och varför ska man hålla på och döma varandra för det?
Vai helvete vad tjänar ni på att döma alla, dem ni dömer blir inte mer än ledsna, och varför vill man göra en annan människa ledsen?
Shit tänk er in i situationen själv. Om någon vill vara,göra,se ut osv på ett visst sätt - so? Let them be!
Det är inte ditt problem och inte någon annans heller.. Alla är olika..
Behandla alla andra som du vill bli behandlad själv

peace

today

Glömde att jag skulle till pappa ett tag, så ska duscha osv sen dra dit.
Kanske ska jag med josefine klockan 6 och kolla på hennes lillbrorsas match i ishallen, we'll seeee!

Har tänkt på en sak. Jag har inte haft en enda jävla krökfri helg sen skolan började. Siick!


Lördag!

shoo bloggen, whats up?
Jag kan ju direkt börja whina om att jag är galet trött.. igår var det match, mot ösmo.. bara träningsmatch.
Jag har inte tränat på skitlänge eftersom mina knäskador operation osv. men jag fick stå i mål endå, så ja..
Och det var så jävla många sjuka så halva laget fick vi ta upp från 96:orna haha, men dom kämpade fan på skitbra. Förra matchen mot ösmo var i somras tror jag och då förlorade mitt lag med 10-1 hahaha! Och igår blev det 1-0 på ett jävla skitmål dom gjorde.
Annars funkade det rätt bra att stå i mål, men jag är fortfarande osäker om jag vill vara i målet eller uppe på forwarden. Peter, tränaren tyckte jag kunde försöka träna upp mig lite i mål så dem kunde få en skitsäker målvakt typ, haha.. jag vet inte än. Får se hur jag gör.
Förövrigt känns det som vi hade spelet hela matchen, bara att vi inte hade någon målskytt.. Men men.

Efter matchen åkte jag hem med josefajne till henne, softade där ett tag och sen la vi oss i sängen och tråkade ett bra tag. Runt elva blev vi bjudna till ett litet chillkrök så ni kan ju ana hur den kvällen slutade.
Hur som helst så kom vi staplandes hem till mig runt halv 5-5.
och idag vaknade vi ett typ. Skulle gått på bio idag men dem jag skulle gå med hade inte sagt tiden, och den började halv fyra så jag hann inte.. :/ Skitsegt, känner mig taskig som fan. Men jag trodde ärligt att den började typ sju eller nått.
Aja. jag tror det blir lite fieseta idag också. Pussss!

Match

Hemma hos josefajne nu, ikväll äre match :) dirr in på startelvan! haha, nej men ska stå i mål.. ganska längesen jag gjorde de faktiskt så får se hur d går:)
Sen vet jag inte vad som händer, nått chill hoppas jag. Pussss

SÅ JÄVLA GLAD

Den 4e december ska jag på en casting för en modellagentur, jag är bara sååå glad:D
Jag sökte in på internet för några veckor sen, mest på skoj för jag skulle se om dem svarade.. Och nu loggade jag in på mailen, skulle hämta ett arbete och så tänkte jag"jaha, nej inget modellgrejs." MEN SÅ VAR DET DÄR:D
shit, vad lycklig jag blir:)
Snart kommer Steppo så ska vi sätta igång med pluggandet. Gjorde precis klart talet, låtsas att jag är filippa reinfeldt som byter från moderaterna till socialdemokraterna... haahah.. sajk. Kan inget om detta men jag gjorde det iaf. :)

Videoblogg


Efter i plugget!

Imorn börjar vi halv ett för alla lektioner som är innan är inställda osv.. Så har bara en lektion. Estetisk verksamhet för att vara exakt- bild.
Men jag och Steppo ska till skolan innan, vid 10 och plugga för vi är efter osv..
Då ska jag videoblogga också. :D PUSS

Nothing

tja snyggingar! idag försov jag mig lite. mmeeen det är lugnt för jag omfamnades av en skitfin applåd när jag kom in i klassrummet.. Haha sp09e. Gillar er! haha. Sen hade vi idrott och då hade madde halva lektionen och gjorde yoga. HAHAHAHA fan vad jag skrattade. Men de va kul:) Och halva sista så hade León salsa!
Haha fan vad endel är taktlösa:D Jag kunde stegen men jag vet fan inte varför jag kunde dom. Stört:)
Efter skulle jag ta tåget med min lärare men de va skitlångt kvar så stannade en stund med ture och león som åt kebab på torvalla, jag smakade jag svär det vart den godaste kebaben jag ätit.
Imorgon dit, ja! Måste fan ha. Skitsugen på det faktiskt haha.
Hade iaf utvecklingssamtal med melinda, läraren:P och mamma på mammas jobb. För att melinda bor också i nynäs.. det gick iaf bra. Blev värsta dejten, vi åt mat och grejer.
Haha! Jag är inte på skrivhumör.. Missade träningen också
Kan skriva mer sen puss

Press like


Haha! gillare!

Tillägnad barbie!

Måste bara göra ett ganska så sött inlägg till en vän jag har. En NÄRA vän.
Vi har vart tighta flera gånger men denna gång är vi ju på väg in i vuxenvärlden och testar alla möjliga saker tillsammans (HAHA fan tänk inte perverst nu, det lät skitkonstigt ! hahaha)
Och jag är sjukt glad att jag har henne!
Haha vi krökar varenda helg, softar tillsammans pluggar chillar skrattar lagar mat ramlar dunsar skriker.... haha ja, du är en riktigt söt prick du.
Snart kommer du bli som din blogg jag ville bara skriva detta medans du fortfarande är den jag gillar.
Driver. HAHA jag har så tråkigt, du kommer inte förändras för gör du det köper jag emo-löshår och sätter dig på plattan.. Haha shit vad tråkigt jag har.
Nejmen helt ärligt.
Jag älskar dig Josefine Johansson!
DIN PANCAKES


Stärker egot lite.








Haha sådär ja! De små sista är de bara trycka för att dom ska bli större:D
Hmm.. funtar på ett videoinlägg ikväll. Skulle det vara något?:D
Nu ska jag och Josefine till nynäshamns lucia grejen och sjunga med de andra 5 nominerade.
Puss!

Skola!

Känns som tre år sen men de va förra torsdagen jag var här. haha.. aja nu är jag här iaf!
Är jävligt efter.
DAGS ATT TA TAG I SAKER - GÖRA SMARTARE VAL.
timbuktu.
haha whatever.
ciao man!

uppladdningsklienten för bilder funkar fan aldrig:S damp blogg

Segt!

Ligger i sängen nu, är lite trött. Mår illa och har ont i huvudet också:s skit jobbigt.
Jag tror jag har börjat se dåligt på nära håll också... sajk. Ser ju redan dåligt som fan på håll och borde egentligen ha mina glasögon hela tiden. Kanske får börja använda dem hela tiden.
Men har märkt på sista tiden att jag alltid kisar på datorn och när jag läser nått, fan pallar inte. Vad har jag för jävla 50 årings syn? helvette.
Kanske därför jag har ont i huvudet? SUUCK. Fuck off.
Kan inte livet bara vara en endaaa lång helg. Eller typ ett lov. Festa hela tiden, åka utomlands varannan veckan, dra helt random och åka skidor, ut på sjön hela tiden, spela fotboll hela tiden, softa järnet.
Har halkat efter i skolan det är därför jag känner såhär. ORKAR INTE göra det jag har hamnat efter med.
Men de måste göras... och imorn äre matte, engelska och specialidrott. Sen resurs tid om man vill. JAG VILL. a i.
Okej jag måste.
ÅÅH hejdå

Mornmorn

Tjollahopp bloggen whats uuuuuup?
Klockan är 15:46 och jag ligger fortf i sängen. Vaknade en gång elva, somnade om. Vaknade ett, somnade om.
Och mellan ett och nu drömde jag en mardröm. Fyfan vad äcklig den var!
Drömde typ att jag och mor flyttade till ett annat ställe, en sjua:S lol, och sen gick jag till ica och tog med massa folk hem.
och sen började vi lasta ut saker från huset, och började sen tänka på varför de va så mycket saker kvar, sen kom vi på att det var en dödsboende. Där en dött typ.. aso fyfan den började de hända massa äckliga saker Fyfan!
OGILLA! Och aa.. nu ligger jag här. Är trött som fan aaaasså! Somnade skit sent igår.. som vanligt dock..
Klockan sex tror jag är det träning, fan va skönt! Har vart skadad osv så de är comeback time! Fyfan va gött!
Hoppas knä helvetena håller nu då:)

see you later aligator

2012

Ajuste, what about it.
Jag såg den ju. Shit vad lång den var. För lång. Pausade 50 gånger för att hämta nått att äta, lyssna på en bra låt eller kolla fb eller nått. Haha? fb torsk. Jävla data. Datans fel hela skiten.
Men iallafall. Den handlar ju om världens undergång, hallåååå redan.. aja haha, den var sådär. Jag tyckte inte den var sådär jättebra. Funkar att se men vad i helvete... regissören? DRA NER PÅ TIMMARNA. över två timmar
Sajk. Hade jag gått på bion hade jag druckit tre cola och ätit 5 påsar chips. Och på det sprungit för alla, för att jag behövde gå på toan pga. för mycket cola drickande.
Och + att jag hade vart besviken. Fått ont i arslet. Haha you name it.

Men tänkt på en grej. Världens undergång. Vafan, what about it? Vi ska ju endå dö någongång.
Fett mycket roligare och se världen gå under och låta det bli sin död, än att ligga i en säng med dropp i en månad innan man till slut äntligen tar sista andetaget och slipper känna hela kroppen bara plågas.
När man typ kan dö i en... jättevåg!, en komet som faller, frihetsgudinnan som typ flygit runt och landar på dig ELLER åka runt i en virvel vind med massa bää:ande får.
Jag tror fan ja håller mig till jordens undergång. Verkar lite coolare.
Men vafan, 2012? Kom igen nu maya indianerna.. Lite längre kan ni väl räkna?

bloggpaus

Har bestämt mig för att ta en bloggpaus.. känns som det blivit för mycket på senare tid.
Alla känner igen en och vill bara ta foton hela tiden det är så jobbigt.
Och liksom? Folk anklagar mig för att ha fått en att skära sig i armarna för att jag sa att fula som bloggar har tråkiga bloggar? och jossiemjao leker att hon är större än mig?
aaaah jag driver.
jag har så jävla tråkigt. klockan är halv tre.
har en prick som är uppe och messar med mig, men annars äre helt dött.
jag ska inte ta bloggpaus luuuuuuuugn:D
fett tråkigt.
pösssss

Sweeeeeeet

Jag är så sjukt trött på alla regler. Var så, bete dig så, klä dig så, gör inte så, säg inte så.
WHO-THE-FUCK cares? Om jag vill gå klädd i tarzan kläder varför ska folk hindra mig? Okej alltså inte så men endå.
Okej jag kan MEDGE att jag faktiskt skrattar om det kommer en liten brud med jätte tupperat hår, sss kläder och för mycket smink. Men.. där har vi ju alla trots allt varit. Haha
Men allt annat. jag är så trött på det.
Och att man alltid tänker "vad ska dom säga, vad ska dom tycka, undra vad han / hon / dom tänker då"
You know what? FUCK IT!

Ligger fortfarande och kollar på 2012. Har pausat hela tiden. Josefine drog för några timmar sen..
Ligger och smsar.

Jag önskar att jag kunde trolla! Then i would make you sixteeeeeeeeeeeeeeen

FREEE

Tjuuhs! Ska ha pluggat med josan hela kvällen men det funkade inte riktigt. Så.. har inte gjotr något alls.
Hon pluggar. Men jag kan fan inte. Funkar inte! Inte hemma.
Och Marcus ringde precis, vi är lediga imorn! Skit skönt!
Och på lördag eller vad det var ska jag följa med han och några av hans kompisar på twilight! Skitsoft ju!
Hoppas den är så bra som den ska vara. Haha.

Jahaja då blire väl en uppesitter kväll till då.
Vi ska snart börja kolla "2012" HOPPAS DEN ÄR BRA

puss

You can get what u want

Kom precis ur badrummet, har badat! Galet skönt. Innan det städade jag lite också.. haha duktigt.
Josefajne ja ni vet jossiemjao? Hon kommer hit snart! Vi ska plugga.. Eller jag ska hjälpa henne.
Hon är inte den bästa på det. Hahahaha!!!!! mjao. Haha.

Aja however! Jag har tänkt på en grej. Eller alltså, jag hörde en grej på någon film eller vad det var.. ja det handlar såklart om kärlek. Så att man aldrig ska tro "Han / hon är för bra för mig". Just från det där jag hörde var det en kändis det handlade om, att ingen vågade ragga eller försöka sig på honom för att han var känd.
De tänkte typ "han är för bra för mig, han vill ju inte ha mig".
Men det är dom som kommer vara ensammast in the end. Tänk på det!
Bara för att någon är jättesnygg, känd, populärast osv betyder det inte att han/hon inte tycker du räcker till.
Jag tycker iallafall det lät bra, eller?

Ohhh

Det är skit tråkigt att läsa någons blogg, om den inte är snygg.. tycker jag.
Haha fan vilken dum grej. Bara börja tänka på de. Haha weeeeeeird

Skitväder

What's up with the weather? jävla deppväder!
Ja idag vaknade jag som vanligt och hade ont i magen och det ju förfan aldrig bort. Såhär har det vart i över en månad nu tror jag!
Helt sjukt jag pallar inte med det. Men hur som helst, har ju tydligen "stress mage" Men det har jag haft länge så det är något annat också.
Jag blir så trött på såna hära dagar, här sitter jag hemma och har ont i magen, äckligt tråkigt väder ute och jag har bara så jävla tråkigt. Jag ska fan gå på promenad. Ja vad kul!
i DET hära vädret. nej inte så roande kanske, men det är nog bättre än att bara sitta inne hela dagen. Måste plugga sen också nu har jag missat alltför mycket.
Jag vill inte missa skolan mer, både för att det suger att ligga efter och för att skolan är faktiskt inte så farlig, iallafall inte med sp09e :) tycker jag!
Menmen.. promenad? Elr vafan. Drar ut och springer ist!
Puss

Den dagen Den sorgen

Har tänkt på en sak, väldigt mycket. Jag går alltid runt och oroar mig så jävla mycket för allt, ifall de ska hända någon nära vän, någon familjemedlem nått.
Ifall jag ska bli sårad av någon, ifall jag ska råka ut för något dåligt osv..
Men då, man ska egentligen bara stänga av tankarna då och tänka "Den dagen Den sorgen". Det är då man kan gå och vrida huvudet tusen gånger om och vara orolig och ledsen istället för innan någonting ens hänt.
Kan ligga i sängen och tro att min pappa ska dö och börja gråta. Varför gör jag det?
Lika bra att ta vara på allt istället för att gå runt och vara orolig och göra allt för att inget ska hända.
Kör bara, den dagen den sorgen. Eller?

Hata hata hata söndagar

Fan vad söndagar är värdelösa! Allt man väntar på är dagen efter, då man måste gå upp tidigt och ta sju tåget för att första lektionen börjar fucking 08.00. MATEMATIK. Fyfan.
Och sen är man ju alltid så jävla sliten efter helgen.
Och jag är så sjukt jävla slut på hösten nu! Antingen ska det vara sjuk jävla skön sommar, 30+, härliga kvällar ute med båten, bada, sola, sitta runt elden ute på en ö eller ute vid rassa, softa och grilla, kröka, sjunga, aaaah!
Fyfan vad härligt.. eller så ska det vara ren vinter. Snö, minusgrader, kallt, snöstorm, varm choklad, den årliga turen i bananbacken, halka i backen varenda dag, mysa framför en bra film och känna doften av julgranen.
Fyfan, vad underbart.

Ligger hursomhelst i vardagsrummet, har precis kollat på ni vet "larry and chuck?" för er som sett den, den är skön!
Ligger i soffan med datorn ich aa nu är det typ grannfejden. Värdelöst. Men det verkar som en av grannarna har en kanin som smitit, den är huuur söt som helst haha!
Så det var ju roande. Ligger och lyssnar på gyllene tider och såna där mys låtar:D
Kommer aldrig kunna somna.. vaknade vid 18 -tiden idag. Skit segt!
haha men gårdagen var rätt skön faktiskt, speciellt när jag låste in mig på toan! HAHAHAHA julia axlund och bea stod och garvade utanför och jag trodde jag skulle dö för vi hade precis sett på the grudge 3, och de där jävla vita kineserna... trodde de skulle komma en ur duschen.
Ja, hade lite alkohol i blodet. Men vafan. Skitläskigt. HAHAH!!!
Pusss godnatt , eller nått!

ahaap

Jag kommer nog fan aldrig bli en seriös bloggare för jag ser verkligen inte charmen i att folk ska veta vad jag gör hela dagarna och vad dom får ut av att läsa om mitt liv, haha..
så jävla trötttt
ge mig sommar!

seeeeeg

Gårdagen var soft, träffade Julia och fixade henne lite sen gick vi till gården, hon skulle vara med i någon tävling om att vinna två biljetter till idol finalen i globen. Där var kabir m.fl så jag softade med dom ett tag, sköna som fan!
Sen helt random drog jag till tim i min klass med alicia,natalie&susz, han hade lite fest.
De va helt ok faktiskt, några från klassen var där, och dom är så härliga.

Trött som fan idag alltså! sov inte mycket inatt, det sista jag såg var 05:59 och sen släcktes allt i huvudet, vaknade dock av några armbågningar och ett pucko som rör sig mycket i sömnen, haha :)
hur som helst funtar jag nästan på att softa hemma ikväll med film eller nått, men tror jag överväger fest.. eller jag vet inte.
Kanske en powernap innan man drar ut. Let's see what the others are up to! puss

och jag absolut älskar Plain white t's - 1,2,3,4! Mys sång.

Punkt

It can only get better!

Det stämmer varenda gång, alltid :)

Hur tänkte du nu?

Har haft en as skön dag! Softar med josefine nu hon ska väl dra snart, är lite trött efter att ha åkt skridskor med klassen så kommer nog somna gott ikväll!
Kommer bilder från skridskorna sen eller imorgon :) puss

Inte ok

Jag blir arg på mig själv atm! Kan inte sova, och ligger och lyssnar på kent musik:S Dö!

Hurts

Taggad, pallar inte sitta inne längre. Imorn äre skola, börjar halv elva. Sista lektionen ska vi åka skridskor, ska bli nice! Haha, Sen ska jag hem. Måste köpa fler kläder, har kläd-abstinens.. Så ja lite shoppa efter det.
Sen tror jag att jag skulle träffa Josefine, vet ej.
Sen äre träning tror jag! Sen dagen efter är det F R E D A G.
Jag ska fan göra nått, kröka arslet av mig ska jag göra. Taggad. Måste bara fixa underhållningen också.. och ja, endel andra småsaker, som ställe. åååååååååh. Låt mig fylla 18?
Fan vad jag har oont i knät det bara värker och värker. Cp knä!

Aja, bedtime snart. Pussssssssss


Bio!

Fan vad jag vill se "2012"! Har alltid vart DÖDS RÄDD för att jorden ska gå under.. haha jag var sjuk när jag var liten alltså, minns ute på Landsort, solen blev orange pga. att det va solnedgång och jag satt och grät som en idiot varenda solnedgång jag såg i säkert två-tre år för jag trodde den var på väg mot jorden.
Shit va jag var nojig, enda upp till sexan typ haha! Minns jag skulle ha utvecklingsamtal i sexan, stod vid cykelstöden vid gröndal och så hör jag världens jävla oljud, jag trodde det var kometer eller nått som kom ner, men det var såna där snabba jetplan som låter som världens idiotkrig. Så jag slängde cykeln in i buskarna och började springa in och låste in mig på toaletten i skolan.. Haha!
Hur som helst vill jag gärna se den här jävla filmen iallafall! Den har ju premiär den 13onde, på fredag.
Pallar inte premiären men funtar nog endå på att dra med mig någon när den börjat gå på bion :)


Matematikern ABCDEF

Mycket vatten ska rinna under många broar innan du stoppar mig

Heemmmmmmmmmma! Sitter och försöker klura på matte helvetet. Matematik är min svaghet här i livet.. i lågstadiet(tvåan) var jag GRYM! grymmast i klassen, arbetade i fyrans mattebok och var skitcool.
Sen kom jag upp i sexan och sjuan och åttan och nian... och där. Ja där tog det STOPP.
Och nu då? "De är lätt, repitition på åttan,nian." Ja, det är bra att det är lätt.
Hur fan ska jag klara matte B?

Efter skolan tog jag tåget till nynäs station, gick till mammas jobb och softade där ett tag.
HAHAHAHA JUSTE MÅSTE BERÄTTA STÖRDASTE.... hahahaa! Idag när vi satt och åt i matsalen, så ramlade min piercing, alltså staven, tungpiercingen ner på tallriken.
-Wtf...? Sen började Hanna asgarva och sa att jag tydligen svalt kulan. HAHAHAHAA :O
Så jag gick med den där jävla staven och en sida utan plupp hela dagen.
Ja det kom jag på för att efter jag vart hos mamma gick jag till tattoo och fixade ny stav haha..Ny piercing!
Sen drog jag och åt med pappa och min farbror! Sen till lindex och köpte lite saker.
En LITE tjockare jacka än min tunnaste som jag älskar, lite underkläder och ett skitsnyggt linne!
Och sen köpte jag shampoo och balsam i någon ny serie, stora flaskor som säkert räcker ett par månader. Sweeeet! Nu ska jag plugga. Gosh ja eller hur.
Lycka till mig själv, puss.

Prom 09! Minnen mannen!


Skolaa



Juste

Kunde sova inatt:D helt sjukt! Gick upp 16:00 igår och endå somnade jag igår runt tolv ett:) Kollade film och sen la mig mig under täcket sen somnade jag. Och jag gick upp 06:00. Toppen!

Skuuuula!

tjuuhs! sitter i skolan, 7 dagar sen jag var här och det känns som 70 :)
Jag och Marcus sitter i hemvisten och väntar på alla andra.
Matte första, och det är typ prov.. och sen engelska förhör:S har inte gjort nått. Eller var inte där. :S Haha!

Aja skriver sen eller nått! puss

10/11


gooooooooooooooodnatt

Sweet jesus give me back the summer!








Hatar kylan!

Beje

Saknar dig min vackra vän i himlen!
Sitter och lyssnar på The fray - How to save a life... den spelades jävligt mycket i februari minns jag.
Fan vilka jobbiga jävla tider det var. Fattar fortfarande inte. Det är så tomt.
Och jag tappar bort mina mobiler hela tiden så jag har inte ens ditt nr längre.. inte dina sms som jag sparade, inte bilderna.. faaan. Saknar dig bästis. De e fel. Vill att du ska vara här, här nere med oss.
Så vad gör du nu för tiden? Det var alldeles för längesen vi sågs..
Vet inte om du ser mig och alla dina andra vänner, vad vi gör? Vad vi åstadkommer?
Vet inte om du är med oss, på våran högra sida och är våran skyddsängel?
Om du hade . vart kvar, då hade vi tågat varje morgon. Vi skulle ju gått i samma skola.
Helvete.
Minns dom där jävla blod fläckarna i gräset som det vore igår.. Minns alla jävla tårar. Minns när jag inte fattade. När jag trodde att du skulle .. vakna. Att din mamma skulle ringa och säga, it's ok. Han svimmade bara.
Varför ringer hon aldrig? de har gått för lång tid:S du kan inte bara vara där. Borta. VARFÖR svimmade du inte bara och fick opereras? Varför VARFÖR VARFÖR!! Helvete. Jag minns alla jävla brev jag skrivit.
Jag vill inte glömma. Inte glömma ditt skratt, dina blåa ögon. Ditt sätt att prata, skämta, vara ledsen, ditt sätt att gå, ditt sätt att stå. Allt. Tänk om jag glömmer. Tänk om jag glömmer sista gången jag såg dig.
När du satt i baksätet den där kvällen jag klippt dig och det. Jag minns bäst när jag såg dig näst sista gången.
När du stod vid min ytterdörr, med Jens och Johan. Hade precis klippt dig, så stod vi där och pratade. Minns.. jag minns. Sen, några dagar.. efter 1a februari, så hittade jag din jävla mössa på min hatthylla.
Och jag minns hela den där månaden som ett svart hål. Och jag minns sista dagen på den månaden, den 27e februari. Din begravning. Då bröt jag ihop, det var det hemskaste jag vart med om.. Saknar dig bvän, Du är föralltid inskriven i mitt hjärta. De här skulle inte ha hänt
Tobias Bejeryd, 28 april 1992 - 1 februari 2009<3.. Ses där framme

1/2-09 </3

Ta illa upp

Inlägget om tjejer som bara hänger efter sina pojkvänner, det var en av mina vänner som tog illa upp på det.
Ska säga er att när jag skrev det satt jag och kolla på någon sketen blogg som handlade om en brud som bara skrev om sin pojkvän och lalalala. Det handlade absolut inte om de vänner jag har som är i ett förhållande!
Den som tog mest illa upp vet att jag vill ha med henne och festa lite tillsammans, i tjej gäng istället för att hon ska vara med sin pojkvän så ofta. Jag vet att du älskar honom :D och det vet nog han också, efter allt ni vart med om. Jag var ju trots allt med för två år sen då det blev ni, eller hur?
Älskar dig tjejen och saknar dig. Allt jag vill med min jobbiga-emot-pojkvän-attityd är att du ska hänga lite mer med mig. You see?..
Over and out!

anniepannie pancakes

tjena bloggen! allt bra idag eller? med mig är det sådär. är iirrriterad. I morse när jag vaknade, skulle äntligen gå till skolan. saknar den ja jag är konstig. Ja iaf, då hade jag ont i huvudet som FAN så mamma sa att jag skulle vara hemma en dag till.
Tror ni inte att jag ligger och sover till fyra då eller? jag hade ju bara ont i huvudet för att jag legat och pratat i telefon till sent och sen kollat på två filmer tills typ fem. somnat försent! Och nu kommer jag ju aldrig kunna somna på en bra tid ikväll. Suck.
Men fick pannkakor till frukost so that's positive ;)
Hursom helst dagen idag blir nog inte mycket mer än att städa, kanske åka iväg. Men får se med det vad mor säger, hon är grinig när hon har vart sjuk. Och så är det nu. Suck

Well if somebody's going to make it, then this somebody oughta be you!

girls just want cars and money

Jag tycker brudar som har pojkvänner är så jävla ointressanta. Alltså. Inte alla kanske men.. Dom är så jävla tråååååååååååååååååååååååkiga. Bara vill vara med sin pojkvän hela tiden och tralalala, och gör han nått dem inte gillar blir det största jävla hönskriget. Av en FJÄDER så att säga.
+ Att dom brudarna festar aldrig. "Nee... jag ska ligga hemma med min pojkvän och kolla på samma film vi sett trehundraelva gånger, för det är så mysiiiiiiiiiiiiiiiiiigt" -jaha kan ni inte göra det imorgon då? Nääe för då ska han vara med sina grabbar! Och jag kanske ska vara med och a..."
FUCK YOU.
Och om dom nu gör det med sin partner ska dom vara så jävla kontrollerande och allt. Shit jag har ju vart där sjävl! Undra ifall jag blir så igen om jag blir tillsammans med någon. ush nej det vill jag inte.
Och deras bloggar är tråkiga också. Man orkar inte läsa en tjejs blogg om hon har pojkvän. Blondinbella funkar, hon har tusen andra saker att göra så hon får inte bara med sin snubbe.
Shit skrev som en tok om mitt ex i min förra blogg när vi var tillsammsn. Vilket jävla pucko jag var.
Okej jag var kär. Men endå.. Nej sorry brudar, ni har blivit tråkiga i mina ögon:S haha.. shit vilket onödigt inlägg.

nanana du skulle dumpa mig

Josefajne vill bli länkad! Http://barbiejosefine.blogg.se
Hon är underbar, alltså seriöst. Men var inte så dumma.. Asså. Ja. :P

macbook PRO

Jag fick igång cam jäveln på macbooken:D
Eller ja okej alltså den började funka bara. Men endå.
Tog lite piics skulle lägga in, nähe då funkade inte uppladdningsklienten! Så jag tog några bilder med camen på stationära datan ist, kommer nu :)
 

Don't bring flowers after i'm dead!

Tjollahopp sötnosar! hoppas omvärlden mår så bra som den ska, att det inte är några stormer orkaner och höga vågor, folk som dör och några som gråter.
Tycker så synd om alla som måste vara med om översvämningar minst once a year. Vafan de räcker ju att dom ska vara fattiga och dricka ur en brunn :(
Shit, jag vet inte vad jag pratar om. Varför kom jag ens in på det? Typ för jag tänkte på rubriken. Erik Hassles låt, hans hår är typ som en..hydda. Jag tänker på hydd-människor då. Aaa there it was PLING.

Idag har jag och min lilla josefine vart och fotat oss för lucia grejen, JA båda vi är uttagna. Så roligt:D Synd bara att fotot blev äckligt fult.. Haahaha! Ser ut som största jävla tjockisbarnet. Och det sa hon om hennes också.
Är vi tjocka? Har vi fel på synen som inte ser det?:O hahaha på tok för konstigt.
Sen fikade vi, filbee kom också:) sen köpte jag silkesdroppar till håret! Sen tåget hem.

Och juste. Mac datorerna vi får av skolan! De är typ nått fel. Jag är inte så jäkla high på det där.. men lampan bredvid camen lyser grönt. Och camen funkar EJ.... visste inte ens att det var en lampa jag trodde det var en prick bara. Eeh.. dumt det låter. MEN är det någon som vet vad det betyder? Tänk om jag tagit sönder den!!!!!
AAH!!!!!! :'( får gå till skolans tekniker imorgon, suck! Och imorn ska nationalparken va inlämnad.. o talet.. men helvete. vafan nu måste jag plugga. FAN! klockan är sex. känns som den är nio? vafan äre här för konstig dag.
ska visa hur bilden typ såg ut, med en annan bild.... men nu hitta jag ingen bra. sorry får bli en random!



Time to be shooted

Japp, idag ska vi bli fotade för Lucia "tävlingen" :). Jag och Josefine ska mötas runt halv två två vid thorsan och ta en liten fika, sen ska vi glida vidare till NP och bli fotade med de andra som är kandidater i år. Ska bli kul!
Hoppas jag inte ser ut som chubby child som vanligt på foton. Buuhu! Haha,
Men nu ska jag fixa mig:) Puss Anna W!

Star

Gjorde om designen lite innan jag fortsatte min underbara dag:D höhöhöhöh puss

Gladis!

LOSE MY MONEY HONEY!
TJOLLAhopp! WHATS UP? jag är fett glad! Fan vad nice tänker ni då, det här blir ett riktigt kul inlägg!
Varför då? Ne jag har ingen aning. För jag är så jävla taggad på allting! Imorgon är det foto för lucia grejen, tisdag skola, nästa helg äre fiesta som vanligt och ha kul som FAN! och sen äre bara att allt rullar.
Trots alla negativa idioter i denna underbara värld så rullar det, det rullar!
De är fan skönt, för det är höst, och då brukar det snarare krypa för mig.
Gillar inte mörkret, men idag kan jag finna mig själv med att tänka kan det inte bli mörkt snart! Och.. det är för att jag vet inte. Man blir snyggare i mörkret dessutom, för då syns inte små-fel som syns när det är JÄTTELJUST och så. DET GILLAR JAG också! Shit jag älskar min klass, kunde jag hamna bättre. Näe fan! Alla e sköna. Alla är med på idrotten! Jaaa för vi är inte sam turism, för vi är idrott och vi är mycket bättre!
Haha shit ja! Och nu har jag 500 spänn, fan vad nice! Och jag kommer nog få mer pengar. Kan säga att jag typ ska och äta och fråga mamma bara, sen kan jag säkert köpa mina stövlar jag vill ha:D
Dricka tills nästa helg behöver jag fan inte ens oroa mig över, för den har jag hemma:D Fan va gött!

Nu ska jag städa upp allt skit här inne, bädda rent, chilla, fixa mig inför imorgon, ögonbryn etc! och sen äre bara chilla för jag har massa nya filmer på datorn:D fan va allt är bra, och jag är så glad att jag och josefine båda är med i lucia grejen, egentligen "rivaler" men vi är ju bästa vänner:D och så glad att jag hur som helst kommer få åka häst och vagn tillsammans med henne och inte någon man inte känner :D
Iof lär man säkert känna flera där men endå!:D nu ska jag fixa:D hejdoooo:D

hittade en SKITMYSIG/fin Bild från i somras på landsort!


Hurts so good

Here's some wings, they're your's forever
And here's some dream's, that will come true
Take those tears, wash 'em in you're sorrow

Tomorrow still holds out it hands to you!

Hej bloggen! Har inte orkat blogga för mina tider har vart hela störda. Somnat typ sex på morgonen och vaknat sex på kvällen, inkl idag.. stört..
aja hur som är jag nästan frisk nu och imorgon är det söndag. Sen blir det skolan! Imorgon är det fars dag så då ska pappa komma hit och få lite presenter osv och sen ska jag plugga tror jag. Måste jag. baah.
Aja ska dt iaf. har ingen inspiration atm:D men de kommer :D hejdooo!

<3

Here we are in the grays of winter
Here we are just me and you
Hold my hand
Let's face tomorrow
Tomorrow still holds out its hands to you

This precious time
We've only borrowed

The autumn winds have blown on through
A quiet thought will tell our story
Tomorrow still holds out its hands to you
Tomorrow still holds out its hands to you

So here's some wings
They're yours forever
And here's some dreams that will come true
Take those tears to wash your sorrow
Tomorrow still holds out its hands to you
Tomorrow still holds out its hands to you
Tomorrow still holds out its hands to you

Pappa är en överlevare mannen!

Hey bloggen. Whats up? Jag vaknade vid tre. pappa kom förbi:) hade med sig chocolate och julmust och cola:D Perfect!
jag började såklart snacka om den perfekta stormen och lalalalala och sen så började han berätta om när han och min farbror + en kille till förliste back in -81. Pappa bodde på Gotland då med Gilla, moder till min MYCKET äldre syster Marlene.. iaf, och så hade dem precis köpt båten. Och snubben innan hade haft batterierna på en stapel och när det blev stormigt ramlade dem och det kom massa syra osv vid tanken och lalala, och sen var tanken inte rengjord och då kom skiten in i pumpen och allt bara shutted down. Dom hade ingen ström och den enda lampan dom hade var kopplad till radion så dom kunde nå sjöräddningstjänsten.
Och det började blåsa upp, och dom var på mitten mellan gotland och nynäshamn. Vågorna blev bara större och större, och det här var ju en träbåt som inte tålde så mycket.. Till slut kom det upp i 30 m/s och vågorna var ungefär 10 meter, vågorna krossade steven och aktern och pappa stod och höll i sig där dörren från första början suttit och min farbro satt på taket och höll i sig i masten och den tredje snubben hoppade upp på pappas rygg. Dom ser hur det kommer en hur stor våg som helst och bara sköljer in i hela båten, och alla verktyg, alla nät,ryssjor,allt bara försvinner på 1 sek och sen kommer coast guard..
dem kastar först en gummiflotte och skriker att dom ska hoppa på den först, men den åker på några spikar på pappas och benkes båt så den bara flyter iväg.
Då ska dom hoppa från aktern på deras båt till sjöräddningens båt, först hoppade den där killen, sen min farbror bengt och sen när pappa ska hoppa börjar dem glida ifrån, men sen glider dom tillbaka och åker rakt in i aktern så hela aktern krashar sönder och pappa kom över i sista sekund. Det första han sa, eller ja skrek var: JAG SKA FAN BLI BETONGARE IGEN!!
haha..:)

Nu säger mamma att maten är klar. Fisk, potäter och spenat..=)

Pappa&Jag i somras. Landsort

4 november

Folk som är elaka, är avundsjuka. Stämmer det? Det är ju det man lärt sig av sin mamma, varenda tjej har fått höra det? (Då tänker lilla någon där ute, "pöh?! tror hon jag är avundsjuk på henne eller? hon är ju värsta lalalalalaaalalalalala." )
Men man avgör vem som ska få den där taskiga kommentaren, man vet vem man ska kläcka ut sig den till. Man vet hur magen kommer vrida sig på den man kläcker den till, och man vet att man gör det av en liiiiiten gnutta avundsjuka.
Kommer ihåg i sjuan när det verkligen kände så. Apropå det, kanske dem som fortfarande gör det är kvar i sjuans kriterier för bra uppförande. You know what?
Jag orkar inte bry mig längre.

Skrev det på min förra blogg och jag gillade det! nu ska ja kolla greys, pöss


Influe 'N halsfluss.. gilla

Tjollahopp alla bloggläsare! Allt bra med er idag? Med mg är de inte så bra antar jag.. influensa och halsfluss. För varmt, för kallt, så jävla ont i halsen, huvudet lika stort som min taklampa typ, ont i hela kroppen, tungt att andas.... aah.
Fyfan måtte jag aldrig mer bli såhär sjuk, för det suger verkligen! USH!
Har fått penecellin etc. Nu ska jag vara hemma en vecka för man får inte gå ut om man har influensan..
Åh nu hör jag glassbilen. Fatta gott det skulle vara!
Vad har ni gjort denna dag dååå?

puss annapanna..


Helt sjukt

De har blivit värre! Ibland typ snurrar allt till! Shit! Och svårt att andas ibland, lite hjärtklapping, mer feber?
Seriously... några sista ord?
aaaah""""!!!

s v i n i n f l u e n s a n . c o m


Snart kommer min mamma hem med glass... då ska jag äta den. gräddglass med jordegubbbsmak!

w-t-f moment

Åh vilken underbar morgon! INTEE!!!!!!!!!
Vaknade runt åtta, gäspade lite skönt sådär men ack ack ack ack ack ack, problemet var ju att det verkligen inte var skönt. Så jag ba what? Tänk er en väldigt förvånad min. Och så skulle jag testa svälja, neeeeeeeeej vet ni hur ont det gjorde eller? SÅ JÄVLA ONT I HALSEN. Och förkyld, och lite feber! aSSSSSO va? över natten.
That's just sick.
Och nu har jag bärbara över magen också, så den gör jätteont. bläää. skit dag.

Videobloggarn 3! höhö


The perfect storm

Godmorgon! Eller ska jag säga dåligmorgon? Shit jag är så dålig på att sova.. klockan är halv sju nu, jag gick upp tio i sex. och när somnade jag? halv fem! sick..
Hur som helst låg jag och kollade på film hela natten. Först ice age 3 HAHA den var feeett sköön! HELT galet. Låg och skrattade för mig själv!:D
Och sen min absoluta favoritfilm, The perfect storm. Det är verkligen världens bästa film. Ni måste se den. Jag låg verkligen och störtbölade i slutet, och de gör jag varje gång. Loove it!! Och den passar ju bra nu. För det är ju helt seriöst sjukaste vädret ute?! Hur stormigt som helst!

Och btw, jag är hur glad som helst!:D Hade läsarrekord igår!!!:D Shit va grymt, uppe i 300 jävla läsare, hörni jag gillar er också! Videoinlägg sen. Puss!


Börjar fan gråta när jag ser bilden. Kanske för jag verkligen har växt upp med fiskebåtar, hamnar, fiskare och fram för allt- min far. <3 Så jävla bäst film:')


Knas

You're his fucking idol, he wants to be like you man.
Sitter och lyssnar på eminem och tänker igenom saker. Åh GUD jag börjar låta som en gammal tant som har levt ett helt liv. Ni vet när man är ung ska man leva, ha kul kröka supa röka aldrig ha tråkigt. Men både du och jag vet att det finns såna här dagarna, de dagar man måste städa efter en hemmafest  sitta ner och tänka och bara vara.
Just en sån dag är det idag. Skulle vilja skriva så mycket, om allting. Så alla vet liksom. Men man kan inte skriva allt. Jag vill bara säga allt. Men nej, detta är ju en publik blogg.. där går gränsen.

Men hur som helst, jag har så jävla ont i magen. Stress mage har jag. Så jävla skitjobbigt.. Idag har jag bara stressat med städningen, bråkat eller tjafsat med en person och bara blivit så jävla allmänt irriterad så jag har vart otrevlig, otrevlig som fan. Mot en av de två som betyder mest av allt i hela världen - min mamma. Jag absolut hatar när jag är otrevlig eller arg eller dum mot henne. Känner mig så jävla äcklig. Jag är ju det då. Fyfan. Leave it. Uh.

Jag ska börja med namn på inläggen istället för datum. Tror jag. Jaja.. Här sitter jag. Åh jag vill skriva. Nu ska jag skriva.
Jag önskar att det inte fanns dåliga dagar. Fast då skulle man inte uppskatta de bra.. ioförsig. Men jaja. Jag önskar också att folk inte försvann. När man liksom ville att dom skulle vara kvar. Jag önskar också att dom officiellt tog bort datumet den första. Jag önskar att du var kvar Beje. Jag önskar det av hela mitt hjärta. Jag önskar att alla bilar bara slutat funka den 31a januari, natten till den första februari.
Gud, release me from this deamons som bara får mig att tänka på allt jävla sorg,tvivel,jobbigt,ledset osv.. Det är normalt. Eller? Jag vet inte.
Jag vill ha nått. Nu
Det känns som jag hatar dig på riktigt. Men om du försvann, upp till våran vän i himlen. Då hade jag endå vart den som gråtit mest.. varför? Vad fan vad är det här!
Jag hatar dig inte. Neej. De gör jag inte. Önskar bara att dom inte vart på samma gamla väg som jag. Med dig. För de känns så fel.
Hur som helst. Nu ska jag chilla vidare med livet och bara köra, jag gör ju alltid det. FÖrutom såna här dagar då man städar efter hemmafester och tänker och har ont i magen. Och är allmänt jävla skitstörd mot sin mamma. Shit, vilken idiot jag är på dom dagarna.


Psykisk misshandel

Ni är f i t t o r hela högen.. jaja. jag har lagt det bakom mig men jag förstår ENDÅ inte hur ni i helvete kan göra så. och hur han kan? hur kan man göra så. gå igenom alla ens vänner och sen hålla på och tracka ner på mig, skriva massa saker så jag sitter och är så jävla arg och irriterad, frustrerad så tårarna tränger fram? vad har man bakom pannbenet då? jag hoppas att det verkligen inte finns nått där så man kan skylla idiotin på något.. och sen sitta och skriva "synd att du har så snygga vänner" när du sagt att dom är äckliga och fjortisar sen 2007..? och sen sitta och säga att jag är äcklig fjortis, dum i huvudet och är inte värd nått ungefär? när det är du som gör exakt allt för att göra mig avundsjuk, exakt allt för att få mig att känna dålig så jag ska krypa tillbaka till dig igen och sen ska du säga nej, som du alltid gjorde förut. hur fan kunde jag tro att jag behövde dig? du är ju världens lägsta människa.. det är du som försöker skapa behovet hos någon annan till dig själv, du lyckades två gånger med mig men sen insåg jag. w-t-f moment? vem fan tror han att han är. du är ingen. du är ett blankt papper i en stor bok som handlar om mig. tusentals sidor om mig, och en blank om dig. du är no-one,ingen,absolut ingen. du har säkert inte ens en skugga. uuääk.. nu mår jag bra. Nu har jag fått ur mig allt. Tror jag. Förutom att jag aldrig kommer kunna förlåta er "vänner" som gjorde sådär, som alla ni gjorde. Innerst inne kommer jag aldrig kunna de, även om jag kan göra det för stunden. Eller rättare sagt, jag kommer aldrig förstå hur ni kunde. That's it. Hur kunde ni?


1a november

Slash damp inlägg.. jag har blivit tjock. tjock tjock tjock. Nu ska jag banta. :S ååh sur jag blir. varför blev jag det och hur. hejdå.

1 november

Shit inte har jag tänkt på att det är 1a november! Jävlar vad tiden går. Nyss var det 24e augusti och jag började på gymnasiet.. gosh. Fan vad kul det har varit endå!:D
Aja nu har jag och filbee dammsugat, plockat, hällt ut, slängt, skurat, torkat, dammsugat, fixat.... och endå är inte alllt klart. O-M-G.

Det vart rätt spårat igår! Asso i början vare bara brudar, sa typ "kommer det en tjej till flippar jag:O" och sen började alla ALLA ALLA andra rulla in och plötsligt var det runt 50 pers i min lägenhet. FEMTIO PERSONER.
That's just sick. Och jag sprang runt och tog upp,torkade,pratade,pratade ut,tog hand om däckade, skrattade, blev irriterad, slängde ut, tog in, skrek, dansade, drack lite oooooch ja. Haha.. hur som helst. Dagen efter, allt jävla städ- so not worth it. VISST det var bra att de andra hade kul, but me? nooo..

Yeye. Kanske ett litet videoinlägg senare, antingen idag elelr imorgon får se. Puss

Jag för exakt ett år sedan! November-08


1 november

hejhej bloggeeeen! Haha nu ligger jag med filbee i sängen och mr X har precis gått till tåget. Hahahahaha!
Igår var det fest. hos mig. Ja. fyfan.. asso jag tror seriöst att det var 50 pers när det var som mest och då hade jag PANIK SKRIK PANIK.
Helt galet. Men alla mina söta vänner är så gulliga som hjälpte mig hela tiden!:D
Securitas kom också.. hahaha, men vadå, det är ju så det ska vara! Haha however.

Jag och filbee ska typ äta nu för hon dör tydligen av hunger(efter pizza cola apelsin och vatten..?) och jag är väl hungrig jag med antar jag. Sen blire städdags.. WOHO
Klockan är hur som helst 15:22. pussss....

Pillan och Jag igår innan the halloween party.. hahaha pöss

RSS 2.0