The perfect storm

Godmorgon! Eller ska jag säga dåligmorgon? Shit jag är så dålig på att sova.. klockan är halv sju nu, jag gick upp tio i sex. och när somnade jag? halv fem! sick..
Hur som helst låg jag och kollade på film hela natten. Först ice age 3 HAHA den var feeett sköön! HELT galet. Låg och skrattade för mig själv!:D
Och sen min absoluta favoritfilm, The perfect storm. Det är verkligen världens bästa film. Ni måste se den. Jag låg verkligen och störtbölade i slutet, och de gör jag varje gång. Loove it!! Och den passar ju bra nu. För det är ju helt seriöst sjukaste vädret ute?! Hur stormigt som helst!

Och btw, jag är hur glad som helst!:D Hade läsarrekord igår!!!:D Shit va grymt, uppe i 300 jävla läsare, hörni jag gillar er också! Videoinlägg sen. Puss!


Börjar fan gråta när jag ser bilden. Kanske för jag verkligen har växt upp med fiskebåtar, hamnar, fiskare och fram för allt- min far. <3 Så jävla bäst film:')


Kommentarer
Postat av: Vigg

Det är ju fan nice när det stormar ändå? Sitta inne och mysa och höra vinden vina och regnet smattra. Eller när man hör dånandet från vågor som verkar bestämt sig för att försöka slå sönder klipporna. Ok, det blir bättre när man har någon att mysa med. Men du fattar poängen.

2009-11-02 @ 16:11:29
Postat av: Anna Wanqvist

Nja, jag tycker det är lite läskigt.. ja det är mysigt. Påminner om landsort!:D

Haha ja det blir det verkligen, ja jag fattar!;)

2009-11-02 @ 16:44:04
URL: http://shooter.webblogg.se/
Postat av: Agnes Ericsson

Åh, det var min favorit film förut. Jättelänge sen jag såg den nu. Måste hyras på en gång fan!:O

2009-11-03 @ 11:42:26
Postat av: Anna Wanqvist

Jaaa visst är den underbar! Gör det förfan!:D

2009-11-03 @ 14:52:42
URL: http://shooter.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0