Håkan H

Nu är jag glad!
Trött men glad. Känner mig helt snurrig i skallen efter dom här värktabletterna för öron inflammationen asså.
Åh herre hur ska jag orka vara vaken tills fan sju imorgon bitti??? Kommer somna på båten alltså. Meeen nej det kommer jag inte för vi ska tydligen dricka på vägen dit.. Haha värt?
Om blickar kunde döda! Då skulle min mamma dödat mig trehundraelva gånger idag. Hon hatar när jag packar fel städar fel eller gör fel. Herre, nu vill jag sova. Snart kommer paow. Så nee inte sova.

Hejdooo

Igår

Jag och elu<3

Ha ha ha ha


We're going to gotland bitch


Helt lost

Jag och paow e lost asssssååååååå
När jag var på toan började smutskorgen där kl'derna ligger flyga. jag skämtar inte.
Mår så JÄVLA konstigt!!!!!!!!!!!!!!!!
Sjuk i  4 veckor nu, bra sommar, BRA SOMMAR!! MKJBBFNJICKNBEIMODFKBMCV
HEJDÅ

butterflies

Igår var jag med Paulina efter jobbet, slutade 22. Hann inte gå till sjukhuset med örat innan jobbet eller jag var där men sen behövdes det folk snabbt nere på jobbet så fick skita i läkarn.
Jag och Paulina drog hem till Melvin där Matte och Timmy också var.. vi softade lite sen krökade vi. Blev full fort uta bara helvete, märks att jag inte krökar lika ofta längre! Kanske för att jag vart sjuk hela jävla sommaren..
Hur som helst slutade det jävligt dåligt, mitt öra höll typ på att explodera och svimma nästan asså, fyfan va ont jag hade. Vi sov hos Melvin, sen imorse kl tolv drog jag till akuten. Hade värsta öroninflammationen så fick penecillin igen.. och värsta mot-värk-tabletterna.
Så jaja. Sen drog jag ( helt groggy av tabletterna) ut med dom jag vart med igår på sjön, dom åkte wakeboard, jag låg och dog i solen med Paow. Sen åkte vi och handlade i nynäs, sen drog vi hem till Melvin och lagade mat!
Stekt kött potatis osv osv.. Väldigt gott! Sen kom jag väl hem runt elva nu.
Mitt öra dunkar sönder och hela huvudet är helt fucked up. Kan inte tänka ordentligt asså och såfort jag vrider mig eller något känns det som jag ska svimma.
Har sjukskrivit mig från jobbet den här veckan så får se vad som händer.. Ska bara äta antibiotikan i fem dagar så sen är jag fit for fight och gotland på lördag!
Bild på mig och melvin för några veckor sen ute på sjön..

<3

Det här är så svårt.

Va faen

Precis när man blitt frisk så går man och får sjukaste jävla öroninflammationen ever.
Antibiotika igen och jävla smärtstillande som är starka as hell. Bra ,. bra.

Friday night lights

Hittade en bild på hur jag såg ut i fredags, om det nu skulle vara intressant.
Ligger i sängen och det är verkligen asvarmt, ligger med lite vit choklad och knarkar lars winnerbäck och håkan hellström.. A woman gotta do what a woman gotta do liksom. Haha pratar i nattmössan, ciao

Kvällens love


Hela jävla jag

ntligen våran tur att träffa någon som behandlar en väl
Kyss mig ömt och brutalt sover sked håller hårt både morgon och kväll
Du skrattar och kysser min hals-

"Svenska hjärtan tinar aldrig när dom en gång frusit
Skitsnack ge mig kärlek och passion och hunger och magi
Så smälter jag rakt av"

"Och vi som väntar på något gott vi väntar alltid för länge, jag vet jag vet
Men ett liv utan höga krav är som sommar utan sol och vinter utan snö
Och, vem vill leva så? "

Leka med eld

-

Elu

Jag saknar dig mest av allt!!!

Heavy shiet

Låt oss dra bara

Tough life

Öroninflammation btw, sjuk igen. FUUUUCK this.
Vill jobba men vill inte, orkar inte när de dunkar i örat. Skulle åka till göteborg med några och softa tills onsdag bara för att chilla, mamma är lack som fan och jag orkar inte ta diskussionen. Känner mig som världens jobbigaste unge och vill bara fucka ur och dra åt helvete någonstans.
HERRE. 

Paow

tja LÄGET?
jag hänger hemma hos paow. PETTERSSON. hähä.
Helgen har vart helt sick. Hahaha, gjort massa roliga saker haha, och jobbat as hell.
Sov inte ett skit inatt. Lite äventyr.Haha, så somnade 13.00 idag, sen när jag vakna 14 igen, jag va helt stört konstig asså, migrän och jag svär att jag har fått öron inflammation! Så jobbade inte, därav en skit arg mamma. Och en skit arg pappa. Därför drar jag till göteborg imorgon, haha hörs

Nattjobb & after work bad!

Cyklandes till nicksta efter en hård arbetskväll 20.00-04.00.. HAR SÅ JÄVLA ONT I FÖTTERNA efter allt springandes.
Glädje, drama, flörtar och skratt!
Ja ni den här kvällen innehöll nog allt.
hobbebobbe callepalle marcussparkus thanks for bra arbetskamrater. GODNATT!

Blondeer

Trodde någon skulle reagera på "färga brunt" men nä okej:O
FÄRGADE inte brunt hahahaha. Det blev blondare!:D

Happyness

Hej alla glada! Det blev inget nåttarö idag med Mamma. Mamma var den enda som ställt klockan och hon stängde av den i sömnen haha.. Så vi ska åka nästa onsdag istället för då är båda lediga.
Så när jag vaknade halv tolv drog jag ner till nicksta direkt, möttes av jojo, filippa, sandra & niklas. Vi solade och badade, det var skit härligt!
Jag hade med mig bad madrassen idag igen så jag och Jojo kämpade med att få luft i den.. sen drog vi ut till tian, la oss båda två på den och guppade enda in till stranden på vågorna. Det var så jävla härligt! :)
Sen blev det lite molnigt då drog dom men jag ville stanna. Så jag la mig med Pillan och Jonna, vi softade och badade och skrattade. Carimo låg vid oss en stund, sen kom bella och mickis också.
Alla man känner är ju på nicksta haha! :)
Lite bilder:
Jojo krigare med madrassen haha!
Orkar inte vända bilderna..
Jag, pillan och jonna. härlig bild haha!
Nu ska jag fixa ihop lite här sen ska jag på middag hos mammas kompis. Sen ska jag till jonna och pillan och alla vi tre ska färga håret:) det blir brunt tror jag. Känns lite coolt att förändra sig.. har fan aldrig haft brunt. och aldrig färgat hemma för den delen heller. Får se hur det blir. Bara det inte blir sådär menlöst brunt och grått typ. Aja, vi får se!
Kan skriva sen:)
Puss

paper planes

Imorgon ska jag och mamma ut till nåttarö och softa där hela dagen! Kommer nog bli soft. Hoppas det är kicking ass väder också. Då ska jag ha med min badmadrass hahahahaaaa :D SOFT!
Sen på fredag ska jag festa för första gången sen midsommar. ÅÅH vad kul! Ska till handen och vara med mina bebisar! Jaaa wiho.
Sen på lördag börjar jag jobba igen.. kl 15 på rökeriet. Till 22!
Sen är det så lördag, söndag, måndag, tisdag, torsdag & fredag. Och natten mellan nästa lördag och söndag åker vi till f u c k i n g GOTLAND!
Då blir det.
PLAY AALL DAAAY, DRIINK AAALL NIGHT - I'M AT GOTLAND BITCH!
Ska stanna några dagar hos syster på Gotland efter. Kommer bli mysigt. Sen lär jag komma hem den 28onde typ.
Sen äre bara att köra köra köra!!!!!!!
Ska ta vara på resten av tiden nu. Eftersom jag bara börjar jobba kl 15 dessa dagar på rökeriet kan jag ju softa efter 22 hela natten och sen på morgonen :D LIKE IT!
This gonna be some crazy shit.

We're looking goooooood!

På nynäshamns student 5 juni i år! jag och min gamla kåmpis Ola!
SAKNAR DIG

Haha mamma ba, du ser ju ut som victoria silverstedt utan operationerna!
Haha!
Har vart på nicksta hela dagen med massa underbara människor :) softat, badat, solat, ätit, volleyboll,  fotboll, hoppa tian, bara chilla på livet. Det gillar vi!
Mina utslag är i princip borta nu. Bara "rödare" där det har vart eftersom det håller på att bildas ny hud. Nice va? Hahaha. Lite pyttelite rödare kvar. Borta tills helgen, HELL YEAH!
Bye beautiful

trevligt att råkas anna är mitt namn

TJA! idag gick jag upp 10.00. alltså. KLOCKAN TIO på morgonen.
Packade och fixade allt, gick ut, gick till hamvik. Vaaaaart är solen? Vaaaaaart är solen?
Nehepp. Mötte julia E och lillbecka där, så cykladae och sprang vad jag nu gjorde med dom en bit.. Sen gick jag nere vid centrum, mötte Julia N och sen. Drog vi hem till henne, upp och fixade något vid nynäshamns gymnasium, hem till henne.
Sen fick hon värsta flippen haha.. Hon har loftsäng, hon var där uppe och städade typ sen hör jag värsta dundundundtunudnuduntdun. Trodde hon ramlade ner för sängen så blev i chockmode, sen typ hoppa hon ner från sängen med ett steg på trappan och storbölade! DUUDE whats up?
Sen fick hon hyperventilera och gråta typ ett tag... haha sen kom det fram att hon trodde hon sett en spindel:-)
Chockskadad var hon ett tag iaf. Hennes father Stefan städade hela loft sängen och det kom fram till att det var något katten släpat in, typ löv. Haha:D Gullig Jullan asså.
Efter det drog jag ner till Freja och åt med mamma, mormor, moster marie, kusin ida och idas farmor inger. Ida är här asså kussen, hon bor i gävle numera. Åt och sånt, åt biff med pommes + bea och rödvinssås.. Gött! Fick typ halva mormors också, halva hennes pommes.. Två kräftor som Inger och Marie fick i sina soppor som dom inte ville ha... sen två vitlöksbröd som Marie inte orkade och lite kött av mamma:S HHaha varför äter jag så mycket? Störd brud!
Sen drog jag upp till centrum, hämtade ut mitt leg, hahahahahahahHAHAHAHAHHAHA. haha. HAHA. Sen ner till rökeriet, fixade mina jobb tider.
Ska jobba på lördag,söndag,måndag,tisdag,torsdag,fredag.
Denna lördag frma tills nästa fredag alltså.. SEN ÄRE GÖÖTTTLAND!
Sen mötte jag papi som jag åkte med i bilen och handlade med. Fick en tidning, haha. Skitglad. Modetidning lalala. Sen åkte vi förbi lindex, mötte mamma där.. köpte läppglans, rouge/solpuder borste & två par tights.
haha sen fick jag skjuts av pappa. Sen bara chillat. Ska probloby till hernis snart där kajsa ockzå e.
BYEBYEE!!!
Är så jävla high på en låt nu också! Signmark - Smells like victory. Kickass asså. De är typ en döv kille som gjort låten också! Sök på youtube så ser du. Haha skitsköna!
asså hörs då
Gammal bild haha! Typ precis när vi fått våra datorer i skolan.. Oktober 2009? TUNGT! Steppi och jag. SAKNAR DIG!!!!!
haha eey sköna! josefajne och jag december 09!! HAHA fyfan! bästa!

Hurricaaane

LALALALALA

Eh, tja!

Läget då? Med mig äre ganska kickass faktiskt! Utslageen is going away more and more and everythiiing goes okay!
Lönen checkar in den 14e och jag åker iväg den 18onde. Känns rätt bra! RÄTT BRA!
och tills dess handlar livet om att bättra på brännan, festa och jobba!
Känns också rätt bra!
Idag har jag vart i stan med pappa. Först åkte vi förbi handen och köpte en present till min brorsson jack som fyllde 5, därför vi åkt till stan! Samtidigt som vi köpte hans present köpte jag en luftmadrass :D som jag ska steka på när jag badar haha!
Fikade någonstans vid karlaplan i en park med massa släkt till Jack och brorsan.
Sen åkte jag och papi hem.
Softade med mamma ett tag sen drog jag och Emma ut och promenerade,sprang och fysade i en och en halv timme. känns jävligt NICE! Imorgon igen, jarå!
Imorgon ska jag upp kl 10 och dra till antingen nicksta eller hamvik och bada.
på med sol oljan, blås upp luftmadrassen, lägga sig på den och STEKA!
Paulina och Emma ska förmodligen med:).
Meeen... hörsda fuckers

fuck yeah

I live it up, you dream about it. I'm a winner, that's what's up now
Fuck ya'll backstabbers and loosers,
It's gonna be my year so grab a bottle and pop it
And i let it stick to me, you haters ain't shit to me



Ta inte ut lyckan i förhaaand

Is six words som stämmer bra! JAJAJAJA
Utslagen börjar gå bort, livet börjar snart igen! Det känns BRA.
Ny skön låt: TT Grace - Boogely
Ja men som ni märker, livet börjar igen. Om max 6-7 dagar. Sen är det bara all-in. Hela sommaren, all fucking in.
Imorgon ska jag in till stan med pappa, vi ska träffa min bror fabbe och hans son jack. Jack fyller år så vi ska till någon park och fika! Cozy.
Yesterday på ringvägen. Pallante vänta den.
KYSS

Jag vill dö

Var precis hos doktorn igen eftersom utslagen i ansiktet blivit värre.. de kommer tydligen inte gå bort på några veckor, eller jag vet inte.. jag har suttit och gråtit och vart så jävla ledsen, jag låter så jävla dum.
Men folk som inte förstår mig och tycker jag är korkad när jag reagerar såhär kan jag inte säga något till för de finns ingen bra förklaring. Grejen e den, jag har aldrig dålig hy. ALDRIG. Jag har inte vart med om det förut, jag hade svinkoppor en gång och då låg jag och grät varje natt. Jag har i hela mitt liv sagt om jag får acne tar jag självmord. Alltså fyfan i helvete jag mår verkligen piss nu, är så jävla trött på de här, om dom är kvar v29 så blir det inget gotland heller.. fan vad kul. Har ställt in allt jobb 2 veckor frammåt, hejdå cashen.. vilken jävla skit sommar
Om de är acne. Om de är de. Då tänker jag ta självmord

Fuck life

Jag stannar inne tills mina utslag i ansiktet försvinner, that's it.
Om dom är kvar när gotland börjar skiter jag i gotland.
Fan vad arg jag är, jävla helvete.

Things you didn't know.

Om förhållanden
Är du singel? Yess..
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? nepp
Kärlek eller sex? Hmm. Både och?
Har du varit kär i någon? Yes i have! 
Finns det någon för dig just nu? Alltid;)

Tio frågor om dig själv
Ditt namn? Anna
När fyller du år? 20 jan

Några utsmyckningar på din kropp? tungpiercing?
Vad har du på dig just nu? Tshirts - hotpants
Vilken årstid är bäst? sommmar!
Vad tycker du mest om hos dig själv? Free and perfect
Vad är du bra på? beeing awesome
Vem älskar du mest på denna jord? - mamma och pappa
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? En vecka i månaden själv, annars sällis. haha;)

10 frågor om dina vänner
Vem vet allt om dig? Haha det finns ingen som vet allt..
Vem är roligast av dina vänner? eeeelu!
Vem är snyggast av dina vänner? ojoj, alla e fina på sitt sätt
Vem är mest partyprisse? Micaelaaaaaaaaaaaa
Vem är den du helst har filmkväll med? En mysig
Vem av dina vänner är mest "evil" ? Pauwie :D
Du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig? Ingen faktiskt

10 Frågor om din familj
Vem står dig närmast? Oj.. egentligen inte någon. Men Josefine eller Bella
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? Jaaa
Vem är farligast i din familj? Pappa fan!;)
Vem ser roligast ut? I dont know
Vem är coolast? Jag
Har ni något husdjur? neppppp
Vem har du mest gemensamt med? Mina kusiner
Vem står för underhållningen? Haha Wanqvistarna absolut!
Vem sover du oftast med? mitt gossedjur kaninen lurwis
Roligaste kvällen med familjemedlem? Sommarfesten på landsort 2009

10 frågor om idag
Vad har du gjort? Vart SJUK
Har du varit glad idag? Nja.ibland haha
Har du varit ledsen idag? Japp på mina utslag in the face. faunnn
Har du gjort något bra idag? inte alls
Vad ska du göra nu? sovaa
Har du gjort något dåligt idag?  säkert
Vad har du ätit idag? eh. en macka, korv och makaroner. 9 tabletter antibiotika. haha
Har du duschat idag? baadat
Är du trött nu? lite bara
Vad händer imorgon? det återstår att se!
Telefon/Mobil
Vem ringde du senast? micaela
Vem ringde dig senast? papi
Vem sms:a till dig senast? bernt
Vem sms:a du till senast? berntttiie

Övrigt
Är du hungrig just nu? neppii
Vad är klockan nu? 00:29
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? facebook, en blogg

Familj
Hur länge sen var det du träffa din morsa? en timme
Hur länge sen var det du träffa din farsa? förrgår

Musik
Lyssnar du på musik just nu? neep
I så fall, vilken låt för tillfället? ne
Vad gillar du för musik? Allt

Kärlek
Har du kysst någon idag? neej..
Har du haft sex idag? neep
Har du ett förhållande? nej
När går gränsen vid otrohet? alltså.. visning av intresse på ett annat sätt en vänner :S
Är du romantisk? kan jag väl vara
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? japp
Har du nån gång slagit någon? japp
Har du lekt med någons känslor? eh. jag vet inte, kanske
Länge höll ditt längsta förhållande? 1 år
Hur länge var ditt kortaste?  ojoj. 4 dagar i sexan );
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? lite både och. singel i guess!
Har du varit tillsammans med två samtidigt? nepp!
Är du en bra pojk/flickvän? bästa
Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? eeh. melvin
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? haha?
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? japp
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? 30 och 41
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? nepp:D
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? HAHAHAH aldrig i livet


RSS 2.0