guran

sitter här med min gitarr. försöker lära mig lite låtar via youtube, går sådär... måste verkligen inskaffa mig en gitarrkompis.
Jag är så galet förkyld att det inte ens är kul. Trött på det som fan pallar verkligen inte. Hostan är inte lika mycket nu men nu är jag verklgien hur förkyld som helst.. lol.
Hur som helst tänkte jag såhär. I sommar blir det utomlands! Tog reda på idag(via fb haha) att man kan åka helt random, bara man har sina föräldrars tillåtelse. :D!
ALLTSÅ, nu blev jag taggad! Jag ska fan få med några utomlands i sommar, till något varmt härligt land! Det blir bra, mycket bra!
Och på det ska jag söka jobb den här eller nästa vecka. MM jo nästa vecka, när jag har färgat min utväxt haha. På café eller restaturang. Lite extraknäck sådära va.. Ja det skulle passa jävligt bra. Taggad på det alltså!

När vi hade årets lucia i nynäshamn.. Minnen forlife!

Kommentarer
Postat av: Anonym

anna wanqvist från nynäs, du känner carimo va? :)

2010-03-22 @ 22:44:09
URL: http://grabbpojkarna.blogg.se/
Postat av: pontus

SV: haha, du kommenterade ju på vår blogg förut. känt carimo sen jag föddes basically :P bor i tyresö. har för mig att jag sett er på samma bild på facebook elr nåt, därför jag kände igen dig :)

2010-03-22 @ 22:56:09
URL: http://grabbpojkarna.blogg.se/
Postat av: sarah

gud va söt du är!

http://haveitall.blogg.se

2010-03-23 @ 00:58:14
URL: http://sajse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0