störd tjej

Hej! Hej hej hej.
ibland blir jag så jävla sur på mig själv. Kan bara ligga för mig själv och de mest idiotiska tankar som någinsin funnits bara ploppar upp i huvudet på mig. UTLÖSARE NR 1 MEN EGENTLIGEN DEN SISTA UTLÖSAREN.

Alltså grejen är den att dagen började bra. Skitbra faktiskt. Typ lycklig. Kan ej beskriva känslan atm. Ja och sen kollade jag mig i spegeln. Det var väl ungefär utlösare nr1 på mitt damp-raseri-ryck. Såg riktigt jävla för-jävlig ut. Alltå helt seriöst. Jag måste sluta äta onyttiga saker. Får dålig hy. Och jag klarar inte av det. Ja och sen fick jag vänta på tåget på söder i 10 minuter extra för det var försenat.(Utlösare nr 2)
Och sen dog ipoden när jag klev på tåget. (utlösare nr 3)

Sen kom det på en blattetjej(no offence) och satte sig vid mig, pratade i sin telefon på SITT språk SKIT högt och jag nästan seriöst.. kokade. (Utlösare nr 4)

Kommer hem. Nja, till mormor, ska städa. Städar. Har EJ någon mobil för den hade josefine tagit med sig i lördags, så ringer jag och säger till pappa jag kommer nu så öppna porten om 5 minuter. Då säger han " ne men jag ser när du kommer så jag öppnar då". Ser han när jag kommer? gör han det? NEJ. jag står seriöst och hoppar och vinkar och ser hans huvud sitta vid matbordet och äta. Efter säkert en kvart(helt färdig av allt hoppandes) ser han mig och ba åh fan är du redan här! (utlösare nr 5)

Är där ett tag, softar och lalala. 10 i sex bestämmer jag mig för att gå ner till tåget så jag hinner med 18.05 tåget. Kommer ner. På skylten står det "Tågförseningar mellan västerhaninge och nynäshamn för att obehöriga har tillträtt spåren". Istället för att rulla in 17.55 ska det rulla in 18.15. FUCK YEAH. Fuck OBEHÖRIGA SOM TILLTRÄDER SPÅREN. fick gå hem. (Utlösare nr 6)

Sen när jag väl är hemma så ja jajaja jag är hemma softar lalala. Tar ett bad. CP BADKAR. det är något hål som inte går att se ELLER NÅTT??? så vattnet åker ut när man väl ligger där. Blir så jävla lack alltså. Cp fan badkar. (Utlösare nr 7)

Allt är klart och jag lägger mig i sängen, dagen har hittils vart fullt-av-att-göra-saker så nu är det första gången jag är själv och kan va lugn, kolla datorn typ. Kollar datorn woho kul yey. Sen lägger jag mig i sängen med datorn, allt som finns att göra på datorn har tagit slut, har ingen fantasi så kan inte smsa med någon, alla låtar verkar suga och helt plötsligt ligger jag bara och stirrar i taket. Tänker på ungefär allt dåligt som går att tänka på, menar verkligen ALLT. Från familjeproblem till typ klimatförändringen. helt störd. Vilket resulterar i att jag kommer på allt dåligt som hänt idag(ungefär hela texten ovan) Och jag blir skitförbannad.
Det verkar som någon gått in i en PMS-bubbla? så jävla freaked för jag får aldrig pms. Jag ber till gud, seriöst, läs det jag skriver, jag vill inte vara en av alla damp-tjejer som blir helt jävla brända när dom ska ha sitt kallade PMS. Amen.

störd tjej. jag vet.


Kommentarer
Postat av: bella

Haha, känner igen mig som faaan! Skitjobbigt ju

2010-01-19 @ 17:14:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0