fotboll är fan kung!

tjena alla sköna! Hoppas allt är bra med er men det klart som fan det är de, eller hur? inga sura miner de pallar vi INTE.
Ja min dag har ialllafall vart sjukt skön! Vaknade upp bredvid världens finaste människa, det blir man glad av! Gick upp i tid igen, tuuung jag är! kuuuuungkuuungkuung. Aaaop och sen tog jag halv tio tåget till skolan. Klart som fan fick man stå i tio minuter vid vh UTE och vänta på tågfan som var försenat, men skitsamma. Kyla dödar inte(inte sån här kyla i 10 min iaf) och Ja. kom lite sent men de funka bra endå.
Idag hade vi naturkunskap, italienska och svenska. Till lunch  var det typ, fiskpanetter potatis&filsås. GOTTTT! fan vad jag åt. Jag äter som en gris. VÄÄRSTA grisen. Haha nej men jag är fan matvrak. De är bra!
Äta bör man annars dör man. Word.

Kom hem runt halv fyra, träffade my old mate mika! Sjukt söt tjej saknat henne fan. De var mycket trevligt, vi lagade makaroner och stekte korv också. Snackade massa och hade soft helt enkelt. Sen vid sju drog jag på fotbollsträning med ÖSMO! Det var så sjuukt skönt att spela igen! Fan vad kul det var.
Ska lätt börja i ösmo istället för nynäs! Har tröttnat på de där laget. Nynäs laget var grymt när vi hade "92-laget" Ni minns dom tiderna tjejer? Dom var så jävla bra. Men slut på det. Så nu är det nya tider med ösmo, känner på mig att de kommer bli sköna tider. Sköna brudar helt enkelt. Bilder från efter träningen, en osminkad och en jävligt tung. HAHA.



Nu har jag knaprat i mig vääärsta nyttiga mackorna och till de drack jag faktiskt ett glas oboy. Vafan.. ett glas oboy eller två om dagen, de borde man få unna sig även fast man ska va very nyttig? :) haaha,men nu blir det dusch och sen softa framför tv:n och bara aa. tare lugnt helt enkelt!
Ciao sötisar

Kommentarer
Postat av: ♥ Jenny ♥ - Min kamp mot min vikt.

oki allt bra?

2010-01-27 @ 00:15:36
URL: http://forsbergjenny.blogg.se/
Postat av: ♥ Jenny ♥ - Min kamp mot min vikt.

jo det är bara bra

2010-01-27 @ 00:32:52
URL: http://forsbergjenny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0