du snurrar min värld

Lyssnar på söder-du snurrar min värld. totally cute. aawh.
haha. Aja! However så har jag ju då vart i skolan idag. De var rätt ovärt faktiskt men dude wtf skitsammaaaa! efter skolan tog jag bussen och åkte till josefines skola!
Det var fint där. Riksäpplet alltså:p men våran skola är more fresh, haha men den var rätt cosy faktiskt! Värsta jävla trapporna överallt.
Aaaaa satt med på deras lektion sen drog jag, josefine och emelie, josefines vän&klasskompis till tåget. tog 13:13 hem.
och från vh var det ÄCKELCPGAMMALT TÅG. jag hatar dom där jävla tågen. blää. kallt och jävligt. fan kallare i dom än ute.
Aja vi åkte iallafall hem till mig, eller emelie hoppa av hos sig ju. Vi diskade! haha och städade lite typ.. mitt rum är iallafall jävligt rent nu. Sen somnade vi två som små bebisar. Haha. Vi är så söta när vi ligger och sover tillsammas, ligger alltid och håller om varandra typ haha. Haha:D.. Och sen kom Ylva, Josefines mamma och hämtade henne. Strax efter kom min kussse Jonathan och hämtade mig för att handla. 21 är han. mamma kan inte handla typ för att hon har gjort illa knät, kan inte gå typ.. men aa.
Handlade fett mycket. HAHA de va fan roligt. Lite jobbigt bara. Den där jävla vagnen går ju alltid åt fel håll än vad man vill typ. haha, köpte massa kakor, goda mackor, frosties flingor(mamma blev sur för de) haha, och powerkings och massa gott:D och hår saker. haha. och massa hem-nödvändiga grejer. tusen kassar fan trodde armarna skulle gå av.
aaa och sen åt jag och mamma gorbys piroger :D så jävla gott. de köpte jag också.haha :D
sen bråkade vi. blev sur och gick in hit typ men ska säga förlåt snart. skittöntigt.
aja imorgon börjar jag femi 9 så ska väl upp sju typ.Nu ska jag fixa lite grejer och sen säga förlåt te mamma. hahaha. och sen packa inför imorn, vi har idrott ju. och en ny lärare, simon, typ 25 bast:D skit snygg:D asbra!!!!! hahaha:D
aja
lite bilder från igår och idag, pösssss

1. jag på italienskan igår. seriöst sjukaste damp lektionen, jag kunde inte sluta skratta haha.., sen 2an jag och steffi. haha:D
FATTAR INTE VARÖFR DOM BLIR VÄNDA ÅT FEL HÅLL.CP GREJ!!!

1. jag vene. haha. 2. på tåget hem. ÄCKEL GAMMAL TÅG. varför har ni ens dom sl.
aaa de va de. hehe. hejdooo
tryck på bilderna för att få dem större.. juste

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0