Fotbollsdag!

HEJ ALLA BLOGGLÄSARE. idag har jag spelat fotboll hela dagen. Det var cup i ösmo, vi var alltså hemmalaget... vi torskade inte en enda i gruppspelet och gick vidare till final, då vi körde mot tyresö som vunnit varenda match(förutom den dom körde mot oss SOM VI VANN i gruppspelet) och det blev 2-2 vid sluttiden så det blev 5 min förlängning, sen så avgördes det på straffar. Började bra absolut, men vi åkte hursomhelst ut på 6-5 straffen. Så ja.. vi kom tvåa.
Men vafan? vi vann ju mot dem innan så DELAD PLATS FTW. haha! Grym dag hur som helst:)
Känner hur träningsvärken börjar smyga sig på alltså..

Imorgon är det alla hjärtans dag! OCH även min och Simons 1-månads dag!:D Hihi. Vi blev tillsammans på hans födelsedag... aw. Cute huh?
ja, vi ska väl äta middag och mysa och sånt. Blir nog inte så mycket mer eftersom vi är två 17 åringar i cashens nöd. FAN får vi inte mer i studiebidraget för?:@
Vi klarar oss förhelvete inte på en 1000lapp när alla jävla vuxna glider runt med över 5000 spänn att spendera. Så jävla löjligt när våra föräldrar blir arga att studiebidraget tar slut så fort. Uh.


Från idag! inte dragit upp strumporna ordentligt... och ansiktet var fuckd up så redigerade lite alá kissie style va.
Men älskar hur som helst matchstället. Nynäs matchställ ser så mesigt ut på något sätt. Blå smurfar eller nått. Gulsvart ser endå lite töööngare ut :)

Ligger i sängen nu, klockan är nästan halv tolv. Hade tänkt kröka men mina planer och alla andras var inte riktigt synkade.. så a, blir en chill kväll ist. Fan vad sugen jg är på cola. Och chips.
Men nej mina vänner. jag är nämnligen MISS NYTTIG.

Kommentarer
Postat av: schh!

Haha, vilket skämt! Shortsen är så för små som de kan bli och ösmo liksom?

Men ah, du ska vara glad, de där stället är de enda som klär dig, du skulle aldrig passa i nynäs, för de är för bra och snyggt för dig!

Nynässtället har iaf matchande shorts och tröjor och en väldigt snygg passform, ösmo liksom... kom igen! HA

2010-02-20 @ 20:33:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0