DET HÄR ÄR LIIIVET

chacha bitches. Sitter hemma hos paow motherfucker! Jag sitter med högsta volym och lyssnar på HIGHWAYMAAAN!
Den låten är så jävla GOTLAND 20LAX10. Vi sjöng den hela tiden. Haha fyfan vad kul det var. Ni vet när dom typ "voledouvolelavouledudula heeey" HAHAA, det var kul. Vi sprang runt och betedde oss som miffon hela tiden. Sjöng den varenda dag. Hörde den på beach clubben. Nja hörrni, vet ni vad? Det var LIIIIVET!

Men nu ska jag berätta en annan sak. En helt störd sak. Igår och idag har jag haft värsta nostalgi dagarna. Båda dom här dagarna har känts som 2007 och 2008. Back in the motherfucking days. När man var en riktig jävla fjortis, när man sprang ute med spritflarran i innerfickan på fjällisen och sminkade upp sig som fan för att gå ut och kröka. 96 byxorna på, tupperat hår, vitt på läpparna och ett helt brunpuder i hela ansiktet typ. BUS på hela kroppen. (brun utan sol).
När man hade så jävla fett jävla kul. Alla var ute, alla var fjortisar, alla krökade ute, alla skrattade, alla var småkära i varandra, varenda händelse kändes som tidnings-material. Skriv det här i tidningen liksom.
Gröndals motherfucking skolan. Alla dagar i korridoren, alla skratt, alla tårar, alla händelser, alla bråk. Alla spegel-tittningar, alla kompisar, ingen var hatiska typ! Man bara kollade snett och körde sitt race i gröndalsskolan.
Hur jävla mycket snack det än var brydde man sig inte. FORTSÄTTNING FUCKING FÖLJER. tjadå bitches


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0