with the luxury of leavin'


Today i look like this! Är redan klar och tåget går inte försen om en halvtimme.... haha HUR OFTA händer det?! jag gick verkligen upp i tid idag! Dock kommer det säkert hända någonting när jag ska gå. Typ kramp i vaden, måste få bort det och det tar ett tag för mig. Kanske tappar nycklarna. Tappar mobilen så den går i tusen delar i skogen och inte hittar batteriet? Som igår! När ja var på konsum hahahahahahahhahahahahah så gick jag vid godishyllorna så kollade jag åt sidan så råkade jag typ gå in i en pelare och HAHA så tappade jag mobilen och jag skrek skithögt nOOOOOOO och så baa ser jag hur batteriet slinker under hyllorna som är typ 0 % chans att den borde kommit under? sen satte jag på minnet att det kom under gelehallona. hahaha SÅ jag gick och sa "eeh.. ursäkta jag typ råkade tappa min mobil under gelehallona" Sen tänkte jag inte på att dom inte fatta att den inte gick i bitar så hon som jobba där ba "Eh.. aha, tog du upp den elller?" JAG HBA HAHAHAHAHAHA neej oj juste. "Mitt batteri ramla under gelehallonen. Behöver något långt och smalt eller något för jag ser den inte ens." Hon ba ojdå..
Hahahaha sen kriga vi för att få fram den. Det gick efter typ 10 hahaha men det var kul. HAHA. Jaa kom av spåret nu men haha. Antagligen händer de något så jag missar tåget säkert. HAHA.
aja om jag hinner med det, som jag borde göra, kommer jag komma typ 25 minuter tidigare. Annars om jag tar nästa kommer jag 5 min försent. Tajmade tåg! Och måste vara i tid för det är typ labb idag.. :( På naturen. USH.
Aja :D nu har jag packat klart alla väskor och WOPS nu kom solen fram där ute! nice:D ska ta på mig strumporna nu hah aoch sen ska jag knyta conversen och sen ska jag nog bege mig va:D tar ju trots allt bara 2 min till tåget, hahaaa! PYSSSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0