30 oktober

Hejhej bloggen! Det är såååå sent. Alltså helt seriöst vet ni när jag gick upp idag? nej asso ni vill fan inte veta. Eller vill ni? aa ok.. 17.20! Det är bara så stört. Och ja, nu är klockan 03:54. Bra Anna bra.
Och det som är så jävla jobbigt att man somnar när det är mörkt, OCH vaknar när det är mörkt..  Ush hur länge ska jag orka med det här? Skulle fan dragit en utlandsresa på lovet alltså!
Och bara för det kom jag på att jag har två uppgifter till skolan att göra på lovet.. fuck.

Okej men hur som helst, det här inlägget hade faktiskt en mening!
Jag har tänkt lite. Att jag typ ska bli en seriösare bloggare. Jag menar, för sakens skull. Det är jävligt kul att läsa om några år vad man höll på med, vilka funderingar man hade och hur man förändras genom åren.
Och eftersom jag har min fina macbook nu också kan jag ju videoblogga! JAG VET att det finns sååå många människor som stör sig på om jag skulle göra det, men jag tycker bara det är en kul grej att göra! Om någon av mina kompisar skulle videoblogga skulle jag fan älska dom haha, det är så kul.

Menmen, helgen kommer nog bli jävligt rolig! FÖRUTOM att jag typ är sjuk nu... igår, eller ja ska man säga förrgår? det är ju ny dag, eftersom klockan är över tolv.
HUR SOM HELST, i FÖRRGÅR så kände jag mig lite konstig, hade ont i öronen(?) och i huvudet. Och igår(idag kl 17.20) vaknade jag upp med vääääärldens jävla halsont. Och nu ligger jag här och nyser som en jävla idiot och är förkyld. It totally sucks! MEEN asssso det måste gå över, för det ska det göra. Knarkar typ honungste och ipren så jag tror nog det blir lite bättre iallafall. Vi hörs imorgon, om jag inte får något för mig och börjar skriva senare på morgonen inatt!
puss !

b för bäst?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0