Aldrig

Man ska inte gräva ner sig i känslor. Ärligt alltså. Varför gör man det? Känns väldigt onödigt. jag kan också göra det. Känna mig skit töntig och sitta och tänka 'ingen bryr sig'. Men det finns ju alltid någon som bryr sig.
Har tydligen fått julklappar redan för 4000. Så mamma tog ett snack om vad julen egentligen betyder.
Shit, jag har vart så gone. Vad håller jag på med? Julen handlar inte om att få massa jävla saker, den handlar om att vara glad med dom man älskar. Inte ledsen liksom. Få lite saker eftersom man brukar ge saker till dom man har nära.

Var med om en så jävla pinsam sak för några jular sen. Vi säger "ingift släkt", han/hon var 'nästan' vuxen, skulle typ flytta hemifrån snart. Så får den här personen sin julklapp,hela släkten kollar på när personen öppnar. När personen öppnat ligger det start-saker för första lägenheten typ. Handdukar, köks start-paket, osv osv.. och då säger personen: men hallå..? Tror du jag vill ha det här heller?! Och lägger det åt sidan.
Jag säger bara ohmyFUCKINGgod. Jag var säkert 11 barre då men va i helvette, man undrar ju..? Haha seriöst, PIINSAMT.
LE och bli glad. vafan, tänk på dom som sitter själva på julafton, kollar på kalle anka och skrattar FÖR SIG SJÄLV åt den nya filmen som kommer i slutet av kalle anka. Och där sitter du med hela familjen, fått julklappar, ätit god mat och säkert skrattat massa. Näe herregud.

Förrförra julen var allt jag tänkte på min dåvarande pojkvän, vad jag skulle få vad han skulle tycka om min present. Mamma jag och han gick på midnattsmässan i kyrkan vid tolv, sen åkte jag hem med honom och mamma fick gå hem själv. Jag var ju fan störd. Replay tack, hade ärligt vilja backa tillbaka nu och ba eh hejdå boyfriend! Seriöst.... shit. JAJA nu slocknar jag fan snart:s mina ögon bränner och ligger halvt nere typ. Knas.
På fredag blir det att festa tror jag. och imorgon blir det tre prov:S lycka till.. ig. fitta också.

Kommentarer
Postat av: Vigg

Det går, som du säger, inte att ändra vad man gjort. Ta igen det den här julen istället. Eller ge igen det kanske man ska säga.

2009-12-16 @ 16:07:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0